ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Χειμερινού Εξαμήνου 2014-2015

E-mail Εκτύπωση PDF

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί δίνεται το Πρόγραμμα Εξετάσεων για το Χειμερινό Εξάμηνο 2014-2015 του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Επισημαίνεται ότι λόγω ειδικών περιορισμών ίσως υπάρξουν μικρές αλλαγές.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 27 Ιανουάριος 2015 17:23
 

Αξιολόγηση Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2014-2015

E-mail Εκτύπωση PDF

Η αξιολόγηση των μαθημάτων κατά το χειμερινό εξάμηνο 2014-14 θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Ο κάθε φοιτητής θα λάβει με e-mail με ένα link, για κάθε μάθημα που παρακολουθεί, στο οποίο θα μπορεί να συμπληρώσει ανώνυμα το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του μαθήματος.
Η όλη διαδικασία διεξάγεται υπό την αιγίδα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του ΤΕΙ Κρήτης και όχι από το τμήμα Διοικήση Επιχειρήσεων.
Τα ηλεκτρονικά μηνύματα θα σταλθούν στην ιδρυματική e-mail διεύθυνση που έχει ο κάθε φοιτητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Κρήτης (είναι της μορφής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ).
Η διεύθυνση της υπηρεσίας e-mail για τους φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης είναι:
https://webmail.edu.teicrete.gr/

Εγχειρίδιο Λειτουργίας

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 14:51
 

NEA Yπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail) για τους φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης

E-mail Εκτύπωση PDF

Το Τμήμα Πληροφορικής σε συνεργασία με το Κέντρο Δικτύων, δημιούργησε την υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail) για όλους τους ενεργούς προτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης.

Περισσότερα...
 

Ανακοίνωση για Πτυχιακές Εργασίες Χειμερινού Εξαμήνου 2014-15

E-mail Εκτύπωση PDF

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων ότι μπορούν να επιλέξουν ένα από τα προτεινόμενα θέματα πτυχιακών εργασιών και αφού συμπληρώσουν και συνυπογράψουν μαζί με τον επιβλέπων εκπαιδευτικό τη σχετική φόρμα (έντυπο για ανάθεση πτυχιακής εργασίας) να το καταθέσουν στην γραμματεία το αργότερο μέχρι τις 15/12/2014.

Επισημαίνουμε ότι οι προϋποθέσεις για την ανάληψη της Πτυχιακής Εργασίας είναι :
α) Ο ενδιαφερόμενος φοιτητής να βρίσκεται σε εξάμηνο σπουδών από το Ζ (7ο) και πάνω.
και
β) Να έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 180 Δ.Μ (Διδακτικές Μονάδες) στην αναλυτική του βαθμολογία.

Προτεινόμενα θέματα πτυχιακών εργασιών

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 09 Ιανουάριος 2015 14:51
 
E-mail Εκτύπωση PDF

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

messageΤο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχει ως αποστολή την ανάπτυξη ικανών στελεχών διοίκησης που θα μπορούν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Στο πλαίσιο του γενικότερου αυτού στόχου, το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος στηρίζεται σε ένα σύστημα γνώσεων και μεθόδων, που προάγει επιστημονικά τους φοιτητές, τους εξοικειώνει με τη ζωή και τη δράση των επιχειρήσεων και διευρύνει τους επαγγελματικούς τους προσανατολισμούς.

Το Τμήμα, παρακολουθώντας τη δυναμική των εξελίξεων στην οικονομία και τεχνολογία και διατηρώντας την αναγκαία ευελιξία, έχει τη δυνατότητα προσαρμογών που προετοιμάζουν διοικητικά στελέχη, ικανά για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, με γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και ερευνητικών του δραστηριοτήτων, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης σχεδιάζει δράσεις και πρωτοβουλίες που ενισχύουν την εξωστρέφεια και την ανάδειξή του σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο παρών δικτυακός τόπος έχει ως βασικό στόχο την παροχή των απαραίτητων πληροφοριών προς κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τις ακαδημαϊκές, ερευνητικές και αναπτυξιακές δραστηριότητες του Τμήματος.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2013 09:24
 


Σελίδα 1 από 2

Who's Online

Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους